En mötesplats för hundägare och hundpassare

En digital mötesplats för hundar, hundägare och hundpassare. Kom i kontakt med andra hundägare och diskutera om er pälsklingar eller kom i kontakt med hundpassare som kan hjälpa dig och dina hundar att få en ökad livskvalitet.

Tjänster

paw icon

Hundpromenader

Både som hundägare eller hundpassare hjälper I woof U er att komma i kontakta med varandra så att du kan ta fantastiska hundar på en promenad eller hitta någon som kan ta hand om din hund om du inte har möjlighet.

Hundpassning

Behöver du hitta någon som kan ta hand om din hund för en helg när ni ska ut och resa? Vi hjälper dig! Gör ett inlägg och få svar från hundpassare i din närhet!

Magnifier icon

Larm om bortsprungen hund

Om din hund springer bort kan du göra andra användare uppmärksam på detta genom att göra ett inlägg. Användare i din närhet kan då hjälpa dig att hitta din hund. Du kan också använda denna funktion om du hittar en bortsprungen hund.

Ladda ner appen

Ge dig och din hund ett lyckligare liv! Har du svårt att få ihop livspusslet med att hinna hem till hunden på lunchen och söker en promenadkompis till din hund? Vill du själv jobba extra som hundpassare? Här kan du boka hundpassning eller promenader av lokala hundpassare eller hitta nya hundkompisar att umgås med. Registrera dig och din hund i vår användarvänliga app och utforska ditt närområde! Är du intresserad av att gå ut med hundar? Då är det här den perfekta appen att använda! I appen kan du använda kartfunktionen för att hitta hundpassare eller andra hundar. Ta kontakt med dem och chatta! Visst är det fantastiskt att se hur många härliga hundar det finns där ute? Skulle din hund springa bort kan du med en enkel knapptryckning skicka en notis till de andra användarna av appen!

Teamet

Eleonor Magnusson

Det är Eleonor som är den drivande kraften bakom I Woof U! Hon älskar hundar och brinner för möjligheten att öka hundarnas livskvalitet!

David Magnusson

Hundälskare med en ingenjörsexamen. Har över 20 års erfarenhet av ledarskap och organisations utveckling

Elvis

I Woof U!'s stjärna! En engelsk cockerspanniel som är inget annat än 14kg av ovillkorlig kärlek och inspirationen till I Woof U!

sv_SESwedish